Προσεχείς Εκδηλώσεις

Τελευταία προηγούμενη Εκδηλώσεις

Εκλογές 2024 & κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας

Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων Ακαδημίας 50 και Ασκληπιού, Αθήνα

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αδελφότητας Δεσποτικού Ιωαννίνων καλεί τα Μέλη της Αδελφότητας στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση που θα διεξαχθεί την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 11:00 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης»

Δωρεάν

Eκδρομή στην Ι. Μ. Οσίου Λουκά και στη Λιβαδειά

Ιερά Μονή Οσίου Λουκά Στείρι Ιερά Μονή Οσίου Λουκά Στείρι

Αγαπητοί συγχωριανοί και φίλοι του χωριού μας, η Αδελφότητα μας, διοργανώνει την Κυριακή 5 Νοεμβρίου εκδρομή στην Ιερά Μονή Οσίου Λουκά Βοιωτίας και στη Λιβαδειά!
Ο προορισμός:
Η Μονή Οσίου Λουκά, ή Αγιά-Σοφιά της Ρούμελης, είναι χτισμένη σε υψόμετρο 430 μ. στο όρος Στείρι. Αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της μεσοβυζαντινής τέχνης και αρχιτεκτονικής και περιλαμβάνεται στον κατάλογο μνημείων παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Οι πηγές Κρύας στη Λιβαδειά αποτελούν την ευχάριστη έκπληξη στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας. Ένας πραγματικός υδάτινος παράδεισος που κανείς δεν περιμένει να συναντήσει στη σύγχρονη πόλη. Τρεχούμενα νερά, μικροί και πολυάριθμοι καταρράκτες, γεφύρια και μια υπέροχη φύση υποδέχονται τους επισκέπτες της Λιβαδειάς στο πιο διάσημο φυσικό αξιοθέατό της. Σε συνδυασμό με την υπέροχη περιβάλλουσα φύση, την πυκνή βλάστηση, τα φουντωτά πλατάνια και τα πέτρινα γεφυράκια με τους μικρούς καταρράκτες, το τοπίο μοιάζει μαγικό. Τα νερά του ποταμού της Ερκύνας και οι πηγές του προσφέρουν στην πόλη μια ιδιαίτερη γοητεία. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο ποταμός της Ερκύνας είναι ένα από τα λίγα ποτάμια γένους θηλυκού στην Ελλάδα.

15€-20€

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΠΑΥΛΙΑΝΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Αγαπητοί συγχωριανοί και φίλοι του χωριού μας, η Αδελφότητα μας, διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή στην Παύλιανη Φθιώτιδας, την Κυριακή 7 Μαΐου 2023! Ώρα αναχώρησης 7:00 από τη πλατεία Κοτζιά στην Ομόνοια και πιθανή ώρα επιστροφής 19:00. Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα για κρατήσεις θέσεων (έως Κυριακή 30 Απριλίου). Θα υπάρξει αυστηρή σειρά προτεραιότητας. *Κόστος εκδρομής 20€ για τους ενήλικες και 15€…

15€-20€